Najnowsza interwencja Uważam Rze

Tu i teraz

FOT. KRZYSZTOF LOKAJ/FOTORZEPA

Krajobraz po rewolucji

Natalia Schiller

Zmiany muszą boleć, wymagają też żelaznej dyscypliny. Wiedzą o tym restauratorzy z programu Magdy Gessler „Kuchenne rewolucje”. Ale nie wszyscy zgadzają się z jej receptami na sukces

Wysłaliśmy swoją propozycję do programu i po paru tygodniach do nas oddzwoniono. Kilka razy przyjechała ekipa filmowa – pokręcili się, porozmawiali z nami, zrobili krótki materiał. Nie mam pojęcia, dlaczego akurat nas wybrali – mówi pani Agnieszka Jędrzejczyk, właścicielka Cinamon Cafe w Raciborzu.

– Jak to nie wiedzą, dlaczego ich wybieramy? – odpala Magda Gessler. – Decydujemy się na metamorfozę tych lokali, które najbardziej potrzebują pomocy. Właściciele najczęściej uważają, że ich knajpy są doskonałe, kierowane w sposób nienaganny i mają najlepsze na świecie jedzenie. Ale ludzie jakoś do nich nie przychodzą. Oczywiście nie jest tak, że im gorsza restauracja, tym większe ma szanse. Najciekawsze są takie miejsca, gdzie pozornie wszystko powinno grać, a sale świecą pustkami.

Aktualne wydanie Uważam Rze dostępne na www.ekiosk.pl.

Wstępniak

Materiał Partnera

Polacy coraz częściej kupują online. Co ich przekonuje do tej formy zakupów?

Kupujemy na potęgę. Rynek dóbr konsumenckich rozwija się dynamicznie, a my – konsumenci – podążamy za najnowszymi trendami. Kupujemy nie tylko więcej, ale i korzystając ze znacznie...

ZAMÓW UWAŻAM RZE

Aktualne wydania Uważam Rze dostępne na www.ekiosk.pl

Komentarz rysunkowy

Felietony

Edyta Żyła

Doradzą i przeszkolą

Znaczna część unijnych pieniędzy trafia do doradców, którzy pomagają zakładać firmy lub je rozwijać. Przedsiębiorcy mogą więc liczyć na bezpłatne szkolenia, wsparcie doświadczonych mentorów albo pomoc w przygotowaniu strategii marketingowej